Nagyon érdekes utazás volt a reaktív elmémben. Sosem gondoltam volna, hogy elő lehet hívni az emlékeket természetes módon. Szorongásom, gyomorfájásom okát sikerült megtalálni, több emlékképből állt össze. Nagyon mélyen voltak a gyökerei és csak nagyon sok elölről kezdéssel sikerült kihozni belőlem. Könnyebbnek érzem a testem azóta. Olyan érzés volt, mintha a gyomorfájdalom a fejem tetején keresztül távozott volna. Mintha egy nagy hő tűnt volna el a gyomromból. Felszabadultabbnak érzem magam. Köszönöm szépen.

Könnyebbnek, energikusabbnak érzem magam. Úgy érzem, mintha valami súlyos tehertől szabadultam volna meg, ami korlátozott a mozgásomban is. A fájdalom lecsökkent, szinte el is tűnt, vállaim, nyakam könnyebbé vált, már sokkal jobban mozog. Jó érzés! Örülök, hogy megtapasztalhattam az auditálást. Ez arra ösztönöz, hogy folytassam a tanulást és az auditálást is.

Egy olyan dolgot auditáltam, ami teljesen hétköznapi volt, mégis nagyban közrejátszott az üzleti dolgaimban. Sosem gondoltam volna, hogy egy általános iskolás esemény ilyen kihatással lehet egész eddigi életemre. Érdekes, ahogy „csak úgy” ugranak be dolgok a semmiből, és kapcsolódnak össze, és a végére kerek egész lesz minden.

Csodálatos volt az auditálás, öröm volt megtapasztalni a felszabadulást a nyomás alól. A másik esetben meg átélni egy szomorú eseményt újra, ami már nyugalommal és felszabadulással tölt el. Tulajdonképpen nem lehet ezt leírni, hanem ezt át kell élni mindenkinek.

A nyugtalanság és a rémálmok megszűntek. Újra derűs vagyok, és élvezem az életet!” „Ténylegesen újra átéltem a múltamat, de ezúttal megszabadultam a negatív érzéseimtől.” „A Dianetika pontosan úgy működik, ahogyan le van írva. Szellemileg optimális teljesítményt érek el vele.