HASZNÁLD KI A BLACK FRIDAY AJÁNLATUNKAT!
20% kedvezmény november 20-27 között, hétfő 12:00-ig!

Az egyik legolvasottabb könyv az elméről, amit valaha írtak. Több mint 22 millió olvasó.

TÚL SOKAT GONDOLKODSZ,
ÉS TÚL KEVESET ÉLSZ?

Kicsúszik az életed az ujjaid között?

Sokan felismerjük, hogy a saját elménkben rejlő félelmek, kétségek és fenntartások nagyon gyakran a legnagyobb akadályok annak az életnek a beteljesítése előtt, amelyre annyira vágyunk.

Úgy tűnik, hogy gondolataink nem igazán szabadok – sokuk érzelmi és tudatalatti szintről fakad, ami lekötheti a figyelmünket és leránthat minket.

 

Mi lenne, ha felszabadíthatnád a gondolataidat, ledobnád a súlyukat, és megszabadulhatnál a saját elmédben lévő fájdalomtól?

 

Erről szól a Dianetika. Mi ez a tudatalatti? Mi kapcsolja be a gondolkodó gépezetünket? Miért ne dönthetnénk úgy, hogy eldobjuk a bizonytalanságot, és a legteljesebb mértékben élvezzük az életet?

 

A Dianetika könyv választ ad ezekre a kérdésekre.

A Dianetika egy olyan áttörés, amely lehetővé tette számunkra, hogy először megértsük azt a logikai struktúrát, amely alapján – tudatosan és tudat alatt – gondolkodásunk működik.

 

A Dianetika gyakorlati megközelítést nyújt, amely lehetővé teszi, hogy eltávolítsd ezeket az akadályokat, és valóban megtapasztald az életenergia és a pozitivitás áradatát, amely nagyban befolyásolja az ember boldogságát és sikerét.

DIANETIKA

Mi az a rejtett tudatalatti, ami lehúz minket?

A DIANETIKA nagyon pontosan elmagyarázza, mi az a tényező, amellyel szabotáljuk magunkat.

 

Elolvasva a könyvet, megérted az elme (tudatos és tudatalatti) bonyolultnak tűnő szerkezete mögött meghúzódó egyszerű logikát. Teljesen új perspektívát ad az életről. Nem olyan bonyolult, mint gondolnád.

 

A Dianetika túlmutat az elméleten, egy könnyen használható módszert ír le, amellyel megszabadulhatsz ettől a tehertől.
A segítség elérhető (ha hajlandó vagy keresni és megtudni).

A szellemi terhed évről évre nő.

Mi a Dianetika?

A Dianetika egy áttörés, amely lehetővé tette számunkra, hogy először megértsük azt a logikai struktúrát, amellyel gondolkodásunk működik – tudatosan és tudat alatt.

 

A Dianetika világosan meghatározta, mi is pontosan az elme, és miből áll.


E definíció alapján kiderült, hogy mi akadályozta meg az embert az emlékezésben, a döntéshozatalban, mi gátolja meg a racionalitást és mi húzta le érzelmileg.

 

A Dianetika egy gyakorlati megközelítést tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy eltávolítsd ezeket az akadályokat, és valóban megtapasztald az életenergia és a pozitivitás megújulását, amely nagyban befolyásolja az ember boldogságát és sikerét.

Miben más ez a könyv?

Rengeteg könyv létezik a vagyonról, a boldogságról, a pozitivitásról és a sikerről.


A legnépszerűbb könyvek ezen a területen azt mondják, hogy ez alapvetően a hozzáállásodtól függ. Hogy az, amit kisugárzol, a saját gondolkodásmódod határozza meg a sikeredet és a boldogságodat.

 

Ez igaz lehet, de akkor hogyan tudod megváltoztatni ezt a hozzáállást, gondolkodásmódot?

 

Hogyan emelkedhetsz hirtelen felül az önbecsmérléseden, aggodalmaidon és a kudarcaidon, és hogyan változhatsz egy ragyogóan csillogó emberré, aki tudja, hogy megkapja, amit akar?

 

Ekkor jön képbe a Dianetika.

 

Íme a titka annak, hogy mi befolyásol tudat alatt. Meg fogod érteni, hogy a valódi változás és a valódi segítség lehetséges. Éppen ezért több mint 22 millióan vásárolták meg és használják, és ez a szám évről évre folyamatosan növekszik. Nézd meg magad.

Dianetika:
A szellemi egészség modern tudománya +
ajándék kiskönyv: Az út a boldogsághoz

A Dianetikát 22 millióan olvasták és
53 nyelvre van lefordítva.
Az út a boldogsághoz. 74 oldal.
A józan ész útmutatója egy jobb élethez.

ÁRA: 89 71 RON

(20% kedvezmény november 27ig!)
A szállítás INGYENES.

A DPD futárszolgálat szállítja ki a csomagot.

Hogyan Alkalmazzuk a Dianetikát? – DVD

A gyors alkalmazhatóság érdekében elkészült a Dianetika könyv megfilmesített változata. A film végighalad a könyv fejezetein és 32 rövidfilmen keresztül bemutatja hogyan kell alkalmazni a módszert. Hogyan alkalmazzuk a Dianetikát? nemcsak egy vizuális útmutató az emberi elméhez, hanem tartalmazza azokat az alapelveket és eljárásmódokat, amelyeket milliók használnak a világon, hogy leküzdjék a lelki eredetű nemkívánatos állapotokat.

Válaszd a Dianetika könyv + DVD csomagot a legkedvezőbb árért! (
210 RON helyett CSAK 189 RON + INGYENES szállítás)

OLVASÓINK ÍRTÁK:

SIKERTÖRTÉNETEK

2023 Prosperitate Egyesület. Minden jog fenntartva. A Szcientológia, Dianetika, LRH szavak védjegyek, amelyek a Religious Technology Center tulajdonában vannak, használatuk annak engedélyével történik. A Szcientológia vallásos filozófiával kapcsolatos szolgáltatásokat az egész világon kizárólag a Szcientológia Egyház által felhatalmazottak szolgáltatják a Religious Technology Center – a SZCIENTOLÓGIA és DIANETIKA védjegyek tulajdonosának engedélyével.