"Hatékony időgazdálkodás" tanfolyam

Ismerje meg a Scientology eszközöket, amelyekkel kevesebb erőfeszítést igényel a dolgok elvégzése. Kevesebb stresszel és kevesebb idő alatt érheti el, amit akar az életben.

A nagy sebességű számítógépek és szupergyors kommunikációs vonalak világában az elavult adminisztrációs rendszerek nem működnek. Tehát hogyan tud lépést tartani? A gyorsabb berendezések lehetnek az egyik megoldás. De a gépek önmagukban nem jelentenek teljes választ. Minden gép mögött ott van egy valódi, élő személy. Minden sikeres vállalkozás vagy tevékenység mögött ott van valaki, aki legalább egy kicsit ismeri a szervezést és a tervezést.
A Hatékony időgazdálkodás tanfolyam megmutatja Önnek, hogyan lehet többet elvégezni kevesebb idő alatt a hatékonyság alapelveinek felhasználásával. Sok embernek fogalma sincs erről. Ez a tanfolyam megmutatja ennek mikéntjét.

lic-effective-time-management-course_hu_HU

Ezen a tanfolyamon a következőkről fog tanulni:

idő
  • Miért dolgoznak némelyek keményen, és mégse végeznek el túl sok mindent, miközben mások többet érnek el sokkal kisebb erőfeszítéssel.
  • Mi okoz elvesztegetett időt Önnek a munkahelyén, és hogyan csökkentse felére a munkáját úgy, hogy mégis többet végez el kevesebb idő alatt.
  • Hogyan bontson le egy célt vagy tervet egyszerű, végrehajtható lépésekre, hogy könnyen elérhesse.

Ha ismeri ennek a tanfolyamnak az adatait és eszközeit, kétszer olyan gyorsan és feleannyi erőfeszítéssel lesz képes kezelni a munkáját. Kiküszöbölheti a stresszt, és több időt nyerhet magának mindazokra a dolgokra, amiket csinálni szeretne.

„Ha bármely területen azt találja, hogy túl hosszú ideig tart Önnek egy terméket előállítani, akkor itt az ideje felülvizsgálnia a technológiáját.”
– L. Ron Hubbard

Mennyibe kerül?

265 RON

Hol lesz?

Marosvásárhely, Mátyás király tér, 5 szám

Mikor lesz?

A tanfolyamnak nincsen időpontja, mindenki saját program szerint halad a tanfolyamfelügyelő segítségével.

Jelentkezz még ma, és mihamarabb kapd kezedbe az élethez való leghatékonyabb eszközöket!