"Hogyan legyen boldog kisbabánk?" tanfolyam

Szeretettel és gyengédséggel…
Add meg gyermekednek a lehető legtöbbet!

Szeretettel és gyengédséggel nem lehet “elrontani” egy gyereket.

Nincs olyan szülő, aki ne akarna mindent megtenni a gyerekéért, amit csak tud, a fogamzástól a születésen és a csecsemőkoron át, hogy a gyermek élete a lehető legjobban kezdődjön.

De mit tegyen az anya? Mit ne tegyen semmiképpen? És mit kell tudnia egy apának, hogy jó szülő lehessen?

A szülőknek tudnia kell, mi lehet hatással a születendő gyerekre. Ha a gyerek olyan dolgokra emlékszik, amelyek a születése előtt történtek, mit tegyenek a szülők, ha a legjobbat akarják a gyereknek?

Untitled-1_0001_BSS_2411

A Hogyan legyen boldog kisbabánk? anyagai tartalmazzák a válaszokat ezekre a kérdésekre:

  • Mit kell kerülnie egy terhes anyának, és mit kell tennie, hogy a lehető legjobb védelmet biztosítsa a gyermek számára a méhben történő fejlődés, a szülés és a csecsemőkor során.
  • Miért fontos, hogy terhes anyaként vigyázzon önmagára. És mit kell tennie. hogy a gyermekének a lehető legjobb legyen.
  • Hogyan kell olyan gyakorlatokat végezni, amelyekkel segíthet önmagán anyaként, és amelyekkel a legtöbb jót tudja tenni a gyerek érdekében.

E tanfolyamon az anya és az apa olyan tudás és olyan eszközök birtokába kerül, amelyek a lehető legtöbbet teszik a baba jó közérzetéért. Tudni fogod, mit kell kerülnöd és mit kell tenned annak érdekében, hogy a gyerek első évei a lehető legjobbak legyenek.

Mennyibe kerül?

265 RON

Hol lesz?

Marosvásárhely, Mátyás király tér, 5 szám

Mikor lesz?

A tanfolyamnak nincsen időpontja, mindenki saját program szerint halad a tanfolyamfelügyelő segítségével.

Jelentkezz még ma, és mihamarabb kapd kezedbe az élethez való leghatékonyabb eszközöket!