Preclearek kézikönyve

65.00 lei

Formátum: puhafedeles
Oldalszám: 704

Szállítás 24 órán belül

Fedezzük fel, hogy miért válnak olyan szilárdan rögzültté a viselkedésminták; hogy látszólag miért nem lehet megtörni a szokásokat; hogy miért van a réges-régen hozott döntéseknek nagyobb hatalma a személy felett, mint a ma hozott döntéseknek; és hogy miért tartja a személy a jelenben a múlt negatív tapasztalatait. A Viselkedések táblázata mindezt világosan mutatja. Ez a táblázat egy mérföldkő jelentőségű felfedezés, amely kiegészíti Az emberi értékelés táblázatát, és leírja az ideális létállapotot, valamint az egyén viselkedését és reakcióit az életben. Az önprocesszing során a „Preclearek kézikönyvét” az „Önelemzéssel” együtt kell használni.

Preclearek kézikönyve az a nevezetes önprocesszing-kézikönyv, amely az átmenetet jelenti a Dianetika tárgyából a Szcientológiába. Itt vannak azok az áttörések, amelyek fényt derítettek az ÉLETFOLYTONOSSÁG jelenségére – ez az a mechanizmus, amellyel minden egyén magára veszi az elhunytak vagy eltávozottak fogyatékosságait, míg végül már nem a saját életét éli. Ezenkívül itt vannak a megoldások arra, hogy hogyan szabaduljon meg „önmaga” azon részeitől, amelyek igazából nem tartoznak ÖNHÖZ. A könyv tartalmából:

  • Az Ember ideális állapotának legteljesebb leírását adó átfogó értekezések.
  • Az Ember céljai, és miért a fizikai univerzum meghódításán múlik a túlélése.
  • Az emberi elme, annak működése és alapvető célja.
  • A kontrollközpont – a tudatosság tudatosságának egysége” az elmében, és hogy ez miként OK a test és a környezet felett.
  • A viselkedések Hubbard-féle táblázata – az a mérföldkő jelentőségű felfedezés, amely kiegészíti Az emberi értékelés Hubbard-féle táblázatát, és magyarázatot ad az egyén reakcióira az életben.
  • Az önprocesszing Tizenöt akciója, amelyek az egyént OKOZATBÓL OKKÁ teszik – olyan erőteljes processzek, hogy ez a könyv ma úgy ismert, mint a csodák könyve.
  • És a Definíciók, Logikák és Axiómák, amelyek megadják a tudás tanulmányozásának valódi alapját, valamint az arra vonatkozó alapvető igazságokat, hogy mit tesz maga az élet.

Az önprocesszing során a „Preclearek kézikönyvét” az „Önelemzéssel” együtt kell használni.